Učitava se
Telefon:
+387 33 223 295 +387 33 228 023 +387 61 160 963
Adresa :
Josipa Vancaša 22, Sarajevo 71000
Email :
prizma@bih.net.ba prizma.stampa@gmail.com mirsad.prizma@gmail.com

„Prizma „ d.o.o. -Sarajevo je uvoznik promotivnog materijala od 2007-e godine.

O nama

Ko smo mi ?

Iz godine u godinu, naše napredovanje u poslovnim i profesionalnim vještinama ide paralelno s promjenama u trendovima prezentacije - kao i s pravilima i propisima, te potrebama naših kupaca. Naš cilj je da našim partnerima i voljenima predstavimo unikatne poklone - uključujući autentično pakiranje i brendiranje. Čineći to, naš cilj nije da idemo u korak sa tempom, već da ga postavimo. Svojim partnerima nudimo što širi spektar artikala, tako da oni samo trebaju napraviti izbor koji najbolje odgovara njihovoj kompaniji ili kampanji.

vizija

Naša vizija je pružiti najinovativniju uslugu u industriji promotivnih poklona.

misija

„Prizma „ d.o.o. -Sarajevo, ima jedinstvenu i široku kolekciju proizvoda i pruža izvanredne usluge brendiranja na tržištu promotivnih poklona.

Vrijednosti

Sa pouzdanom pozadinom dobavljača, profesionalnom uslugom i efikasnim rješenjima, mi smo partner našim kupcima s kojima je zadovoljstvo raditi.

View from above. Business,startup, teamwork concept. Startup partners sitting at coworking space talking about future project, looking through examples of work on laptop and digital tablet

Vrijednosti

Najvažnije vrijednosti koje definiraju „Prizma „ d.o.o. -Sarajevo grupu:

1
Pouzdan poslovni partner
2
Izvanredan provajder usluga
3
Atraktivno radno mjesto
4
Široka paleta proizvoda
5
Inovativna poslovna rješenja

Visok nivo usluge, vrhunski kvalitet, isporuka u najkraće vrijeme, kao i siguran partner -ja naš moto Naši proizvodi su u skladu su sa EU sigurnosnim, zdravstvenim i ekološkim zahtjevima, ispunjavaju europske kriterije, kvalifikacije, certificirani od strane instituta za osiguranja kvalitete. Ljubazno i educirano osoblje u najkraćem roku će odgovoriti na sve Vaše upite i zahtjeve, putem telefona, e-poštom.

Tajna našeg uspjeha je u tome što se sve te vrijednosti pojavljuju u našem unutarnjem djelovanju i u odnosu prema kolegama.
pišite nam

Kontaktirajte nas.